Transport gratuit la toate comenzile care includ numai muschi si licheni

Procesul verbal de sosire și primire:

a)Coletele sunt trimise cu deschidere la livrare si asigurate

b)Este responsabilitatea cumpărătorului să întocmească un proces verbal de sosire și primire în momentul livrării coletului daca acesta este avariat.
c) Procesul verbal trebuie să fie întocmit în prezența curierului și să menționeze toate eventualele daune sau avarii constatate asupra coletului si produsului.
d) Procesul verbal de sosire și primire trebuie semnat și datat de ambele părți implicate: cumpărător și curier.

Reclamații ulterioare:
a) În cazul în care produsul ajunge avariat și nu s-a întocmit un proces verbal de sosire și primire în prezența curierului, orice reclamație ulterioară referitoare la daune sau avarii este nulă.
b) Cumpărătorul trebuie să examineze produsul imediat după primire și să notifice curierul cu privire la orice daune sau avarii observate.
c) Reclamațiile referitoare la daune sau avarii trebuie să fie comunicate în scris către vânzător în momentul cand acestea au fost constatate.

Asigurare și înlocuire:
a) Dacă procesul verbal de sosire și primire este întocmit corect în prezența curierului și atestă avarierea produsului, cumpărătorul are dreptul la asigurare și înlocuire conform termenilor și condițiilor stabilite de firma de curierat
b) În absența procesului verbal de sosire și primire, cumpărătorul renunță la dreptul de a beneficia de asigurare și înlocuire a produsului avariat.

Responsabilitatea cumpărătorului:
a) Cumpărătorul este responsabil de verificarea coletului imediat după primire și de întocmirea corectă a procesului verbal de sosire și primire în prezența curierului în cazul constatării unor daune sau avarii.
b) Cumpărătorul trebuie să notifice imediat curierul și să documenteze daunele sau avarierea prin fotografii sau alte mijloace relevante.

Updating…
  • Niciun produs în coș.